Termeni si Conditii

Politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.scoalaschi.ro şi explică modul în care Scoala de Schi si Snowboard Arieseni foloseşte şi protejează informaţiile tale personale.

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să le citeşti.
Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de Scoala de Schi si Snowboard Arieseni şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea www.scoalaschi.ro sau pe paginile noastre din retele sociale Facebok, Instagram etc, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Scoala de Schi si Snowboard Arieseni în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Scolii de Schi si Snowboard Arieseni, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.
Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.
Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numărul de telefon, sexul, vârsta, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Scoalii de Schi si Snowboard Arieseni, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Scoala de Schi si Snowboard Arieseni îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa Gara Herăstrău nr.4. clădirea A, sector 2, Bucureşti.
Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.scoalaschi.ro cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poţi apela Scoala de Schi si Snowboard Arieseni la numărul de telefon +40769 674 769.
De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului www.scoalaschi.ro  îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul Scoala de Schi si Snowboard Romania.
Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Scoala de Schi si Snowboard Arieseni, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.