Invata sa te dai cu placa intr-o zi!

Daca in ultima vreme imaginile cu snowboarderii de la munte te-au facut sa te gandesti sa te apuci de acest sport, noi te ajutam sa iti indeplinesti acest vis. Scoala noastra de schi si snowboard iti propune o serie de de cursuri rapide unde poti sa inveti sa te dai cu placa intr-o singura zi. Iarna nu s-a sfarsit inca, cel putin la munte unde avem zapada destula sa ne mai dam.

Intr-un curs de 4 ore (cu pauza la mijloc) noi te punem pe placa si te invatam miscarile de baza pentru practicarea acestui sport, mai exact la sfarsitul cursului vei putea sa faci viraje pe partie si vei stii sa folosesti teleschiul / telescaunul.

Unde vei invata la snowboard? La Arieseni, prin intermediul Scolii de Schi Arieseni, pe partia de incepatori Todea (teleschi) si apoi la partia Piatra Graitoare (telescaun). Cand? In orice zi de weeekend sau chiar in timpul saptamanii, la cerere.

La cerere asiguram echipament complet.

Pretul acestui curs este de 350lei de persoana pentru curs individual, 280lei de persoana pentru un grup de 2 persoane, 200lei de persoana pentru un grup de 3 persoane si 140lei de persoane pentru grupuri de 3-5 persoane.

Atmosfera prietenoasa, vreme buna de primavara perfecta pentru poze, zapada cat vezi cu ochii, instructori atenti, toate acestea formeaza cadrul perfect pentru a te apuca de snowboard acum.

Pentru mai multe detalii si rezervari va rog sa sunati la numarul de telefon 0740 4160524.